Filtri

Zadnje ogledano

Piščalka Nordik Roe – Srnjak

29,99 €

Piščalka za klic srnjaka v prsku. Uporaba je predstavljena na YouTube/NordikRoe.

Nordik Roe – Lovski klic za srnjake, ki naredi razliko! Ste strasten lovec srnjakov? Potrebujete učinkovito opremo, ki vam bo pomagala povečati vaše možnosti za uspešen ulov? Predstavljamo vam Nordik Roe lovski klic, izdelek, ki je posebej oblikovan za lov na srnjake. Nordik Roe je oblikovan tako, da omogoča izdelavo različnih zvokov, ki so potrebni pri lovu na srnjake. Preprosto premikajte gumijast trak med dvema zunanjima utoroma, da spremenite zvok. Lahko posnemate številne zvoke srnjakov, vključno s klicem jagnjet, klicem samice srnjaka, klicem samice srnjaka v času parjenja in klicem samice srnjaka v stiski. Nordik Roe vam omogoča proste roke za strel, kar povečuje vašo natančnost in učinkovitost med lovom. Klic Nordik Roe je zasnovan tako, da ga je mogoče slišati na večje razdalje, kar povečuje vaše možnosti za pritegnitev srnjakov.
Klic Jagnjet: Postavite gumijast trak v prvo pozicijo. Za posnemanje klica samice srnjaka pihajte kratko v klic z ustnicami okoli gumijastega traku. Če želite klic jagnjet, položite gumijast trak med zobe. Ta zvok lahko uporabite tudi za privabljanje starejših lisic, saj lahko lisica pomisli, da išče svojo mamo. Klic Samice Srnjaka v Času Parjenja: Ta je skoraj enak kot klic za stik, vendar morate opraviti klic nekoliko dlje. Klic Samice Srnjaka v Stiski: Postavite gumijast trak v drugo pozicijo. Ustnice ovijte okoli gumijastega traku, ugriznite v prvi utor in pihajte krajše, nato pa še v zadnjem delu zvoka. Če sprostite ugriz, se bo spremenila višina tona klica.
Nordik Roe lovski klic je nepogrešljiv pripomoček za vaš lov na srnjake. Izboljšajte svoje lovne izkušnje in povečajte svoje možnosti za uspeh s tem izjemnim orodjem.

Specifikacije

Glavno

Processor
Broadcom BCM2837B0, Cortex-A53 64-bit SoC @ 1.4 GHz
Memory
512MB LPDDR2 SDRAM
Connectivity
2.4 GHz and 5 GHz IEE 802.11.b/g/n/ac wireless LAN, Bluetooth 4.2/BLE
Access
Extended 40-pin GPIO header
Video & sound:
1 × full size HDMI

Dimenzije

Dolžina
99 mm
Širina
207 mm
Višina
208 mm
Opozorilo! Vsebina lahko vsebuje napake.