Filtri

Zadnje ogledano

BALLISTOL Čistilo za Dušilce 500ml

18,00 €

Ballistol čistilo dušilcev

Ballistol čistilo dušilca ​​samodejno raztopi in nevtralizira ostanke izgorevanja. Dušilce je še posebej težko očistiti, če jih ni mogoče razstaviti. Karbonski dušilci z ozkimi pikami na rebrah in majhnimi luknjami izboljšajo delovanje dušilca. Vendar je bilo čiščenje dušilca ​​veliko težje! S čistilom za dušilec zvoka Ballistol lahko ostanke v umazanem dušilcu zvoka enostavno odstranite in sperete.


Nanos čistila za dušilec zvoka Ballistol

Uporaba čistilnika glušnika je precej preprosta, saj deluje samodejno in potrebuje predvsem nekaj časa, da deluje in raztopi umazanijo.


Razstavljivi dušilci

Razstavljive dušilce zvoka in dušilce, ki jih ni mogoče zapreti, vstavite v čistilo. Pri normalni umazaniji se ostanki v dušilniku zvoka raztopijo po približno 2 urah. Nato lahko zrahljano umazanijo sperete s čopičem in vodo.

Čistilec dušilca ​​je primeren tudi za ultrazvočno kopel.


Nerazstavljivi dušilci

Dušilci, ki jih ni mogoče razstaviti, morajo biti zaprti na eni strani. Za to so primerni na primer stožčasti čepi. Takoj, ko je dušilec zvoka zaprt, ga preprosto popolnoma napolnite s čistilom za dušilec.

Pri normalni umazanosti se ostanki raztopijo po približno dveh urah. Pustite, da čistilo izteče in dušilec zvoka do polovice napolnite z vodo. Držite/zaprite odprtino in močno pretresite.

Po čiščenju priporočamo olje za orožje, da ohranite površino dušilca.

V primeru intenzivnejše umazanije lahko učinek povečamo, če čistilo pred uporabo segrejemo na 40 °C in podaljšamo čas izpostavljenosti na štiri do osem ur.

Če je bila z dušilcem zvoka sprožena velika umazanija ali več sto strelov, se lahko čas čiščenja poveča tudi do 24 ur.

Specifikacije

Glavno

Processor
Broadcom BCM2837B0, Cortex-A53 64-bit SoC @ 1.4 GHz
Memory
512MB LPDDR2 SDRAM
Connectivity
2.4 GHz and 5 GHz IEE 802.11.b/g/n/ac wireless LAN, Bluetooth 4.2/BLE
Access
Extended 40-pin GPIO header
Video & sound:
1 × full size HDMI

Dimenzije

Dolžina
99 mm
Širina
207 mm
Višina
208 mm
Opozorilo! Vsebina lahko vsebuje napake.